Skip to main content
Familjen

Familjen

Studio 2

Price
320 KR
Duration
Insläpp 20:00 / På Scen 21:00
Age limit
18 år
Date

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen”

2007 tändes en eld som brinner än. Familjen slog igenom stort med den euforiska hitten ”Det snurrar i min skalle” som fick dansgolven att explodera. 16 år senare har såväl den svenska housemusikens segertåg över världen som vågen av indiepop på svenska kommit och gått. Men Familjen är kvar!

17 år av fantastisk, elektronisk pop med både personligt varma, smarta och politiska texter. Skildringar av såväl av dagens Sverige som av människan. En karriär som tagit Familjen, eller Johan T Karlsson som det står i passet, från dansgolven till TV-sofforna och hans medverkan i Så mycket bättre 2014.  Hösten 2023 är Familjen aktuell med sitt senaste album, Nerver av tvål. Det också dags för Familjen att ännu en gång inta scenen för att sätta dansgolv i brand med furiösa spelningar.

 

Om biljettköp :

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

 

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

 

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

 

Arrangör:

Frihamnen Event