Skip to main content
As I Lay Dying

As I Lay Dying

Studio 1

Duration
Insläpp 17:30 / På scen 18:30
Age limit
18 år
Date

Metalcore at it’s finest! 

Som vi har väntat, i höst kommer As I Lay Dying på besök för gig utöver det vanliga!

I snart 24 år har bandet från Kalifornien tagit sig in i våra spellistor och det finns nog ingen som missat deras storhet på metalscenen. Som ingen säkert undgått har bandet tagit sig igenom en hel del motgångar genom åren men kommer alltid tillbaka starkare. Idag består As I Lay Dying av Tim Lambesis (sång), Phil Sgrosso (gitarr), Ken Susi (gitarr), Ryan Neff (bas) och Nick Pierce (trummor) och de är mer än redo att sig ut på vägarna igen. Som att inte det vore nog hintar de om nytt album vilket då blir deras tionde (!!!) studioalbum, men hur länge vi får vänta på det får vi se. Vi kommer däremot få ta del av lite ny musik i form av singlar allt eftersom innan albumet är släppt lagom tills att turnén drar igång.

Med sig på turnén hänger kollegorna Decapitated, Caliban och Left To Suffer med som support för att ge oss någon av de största metalkvällarna i år. 

Det här skojar vi inte bort. Vi ses i moshpiten på Filmstudion i Göteborg den 18 november och Fållan i Stockholm den 23 november! 

 

Om biljettköp :

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Arrangör:

FKP Scorpio