Skip to main content
Joker Out

Joker Out

STAGE: Studio 2

Price
475
Duration
19:00 - 00:00
Age limit
13
Date

Då Joker Out spelade i Stockholm i höstas gjorde de succé. Biljetterna tog slut långt i förväg och publiken älskade varje sekund. Nu återvänder de till Sverige. Den här gången är det Göteborg och Malmös tur att få charmas av bandets soliga och framåtlutade rock.

Joker Out har väckt liv i den slovenska livescenen på mer eller mindre egen hand. Denna energiska indierock-kvintett har bidragit till att en helt ny våg av ung musik nu böljar fram över landet.

Det gick fort för dessa ungtuppar att lägga hemlandet Slovenien under sig. De bildade bandet som grundskoleelever 2016. Bara ett par år senare hade de nått både brett erkännande och höga topplisteplaceringar på hemmaplan. När de representerade Slovenien i Eurovision 2023 med låten ”Carpe Diem” exploderade allt. Plötsligt började resten av Europa också dra i bandet.

Efter en utsåld succéturné gör de nu ett ärevarv. Och då passar de på att förära både Göteborg och Malmö med varsitt besök.

Dörrar: 19:00
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: FKP Scorpio

Om biljettköp till Joker Out:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.