Skip to main content
Lordi

Lordi

STAGE: Studio 2

Price
435
Duration
18:30 - 01:00
Age limit
13 år
Date

Hard Rock Hallelujah! 

Monstermaskerna är uppsminkade och skräckkostymerna strukna – i mars återvänder Lordi till Sverige för två efterlängtade konserter. 14 mars spelar de på Fryshuset Klubben i Stockholm och kvällen efter är det dags för Filmstudion i Göteborg.

Det som föddes som en skruvad tanke i Mr. Lordis huvud under början av 90-talet blev en mycket större och bredare succé än vad de flesta hade kunnat ana då Lordi – aningen otippat – vann Eurovision Song Contest 2006 med ”Hard Rock Hallelujah”. Och plötsligt hade jultomten fått konkurrens om att vara den största kändisen från finska Rovaniemi.

Ser man bortanför de suveräna kostymerna, den skräckfrossande imagen och de humoristiska inslagen är Lordi även ett riktigt bastant rockband. Från gränslandet mellan hårdrock och heavy metal har de levererat spår efter spår av högkvalitativa alster.

Nu är Lordi aktuella med sitt tolfte album ”Screem Writers Guild”, som bland annat har hyllats som ’rysligt underhållande’. Med det i ryggen packar Mr. Lordi återigen in sina monster i turnébussen och rullar västerut.

Dörrar: 18:00
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: FKP Scorpio

Om biljettköp till Lordi:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.