Skip to main content
Spite

Spite + Bodysnatcher

Studio 2

Price
410
Duration
18:30 - 01:00
Age limit
18
Date

Spites senaste Sverigebesök var som förband, nu är de det självklara huvudnumret tillsammans med Bodysnatcher. Deathcore-banden kommer med vansinnig energi, blytunga riff och hårt spända livemuskler.

Senast det begav sig på svensk mark för Spite var det som förband till Thy Art Is Murder. När deathcore-kvintetten nu intar Sverige ännu en gång är det som högsta befäl. Bodysnatcher var också på ingång till Sverige men som förband till Chelsea Grin, dock hann de aldrig hit utan spelningen ställdes in. Tillsammans åker Spite och Bodysnatcher i gemensam trupp ut på co-headline turnén ”Dedication To Flesh”. I släptåg har de genre- och landskollegorna i Boundaries och Mouth for War.

Spite härstammar från anrik metalmark, Kaliforniens Bay Area. Och de för det där arvet vidare med självaktning och offensivt besked. Med vansinnig energi ackompanjerad av blytunga riff. Det rör sig om brutala deathcore-urladdningar med hommage till både hardcore och death metal. Högt, hårt och hänsynslöst.

Bodysnatcher spelar minst lika hård deathcore och kommer från varma Florida. Deras musik är mörk, arg och hotfull, och soundet föddes från bördan av en kamp och ett orubbligt engagemang till att fortsätta överleva alla hinder. Bodysnatcher satte tillbaka ”core” i deathcore.

Support: Boundaries + Mouth For War

Dörrar: 18:30
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: FKP Scorpio

Om biljettköp till Spite + Bodysnatcher:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.