Skip to main content
1349 + Kampfar

1349 + Kampfar

Studio 2

Price
390 KR
Duration
Insläpp 18:30
Age limit
18 år
Date

Dags för dubbelt upp i norsk black metal-anda för nu kommer 1349 och Kampfar förbi och ger oss två hårda kvällar i Göteborg och Stockholm!

1349 är tillbaka med sitt sjunde album som tar med oss på en resa genom kaos, galenskap, mörker, terror och förintelse. Sedan 1997 har de norska tungviktarna alltid varit på topp i deras genre genom att alltid våga experimentera och skapa sitt eget sound.

Kampfar går in i 2024 med ett 30 årsjubileum. 30 år av deras folk-lore, black metal-charm som landat i att bli en av genrens största liveakter och drar nu ut på turné för att fira. Med hela åtta album i ryggen har de visat vart skåpet ska stå. År 2015 vann de priset för årets bästa metalalbum under det norska Spellemansprisen med sitt sjunde album ”Profan” och deras åttonde album ”Ofidians Manifest” nominerades i metal-kategorin 2019.  

Tillsammans drar de nu ut på en co-headline turné tillsammans med supporten Afsky och ger oss två kvällar i Sverige, 4 oktober i Göteborg på Filmstudion och 5 oktober i Stockholm på Kollektivet Livet, för att ta oss med storm helt enkelt. Vi ses i publiken! 

 

Om biljettköp :

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Arrangör:

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

Åldersgräns: 18 år