Skip to main content
D-A-D

D-A-D

Studio 1

Price
500 :-
Duration
18:00 - 01:00
Age limit
18
Date

D-A-D firar 40 år och ger sig ut på turné – två stopp i Sverige!

D-A-D, den legendariska rockgruppen med en imponerande karriär över fyra decennier, hyllar sitt 40-årsjubileum med att ge sig ut på turné med två stopp i Sverige – den 25 oktober på Fållan i Stockholm och den 26 oktober på Gothenburg Film Studios i Göteborg. Ett unikt tillfälle att uppleva D-A-D:s musik live och vara en del av deras extraordinära musikaliska resa.

Från sina country punk-rötter har D-A-D vuxit till en internationell framgång med hits som "Sleeping My Day Away". Efter att ha sålt över 250 000 kopior av "No Fuel Left For The Pilgrims" i USA har bandet turnerat globalt och headlinat prestigefyllda festivaler som COPENHELL. Med planerade nya släpp under 2024 är D-A-D redo att fortsätta sitt framgångsrika kapitel.

Sedan deras internationella succé med ”Sleeping My Day Away” från 1989 har D-A-D befunnit sig bland toppligan för dansk rock och ser ut att stanna där ett bra tag framöver. I mer än fyra decennier har D-A-D skapat musik tillsammans och deras kritikerrosade album ”A Prayer For The Loud” från 2019 påminner om några av bandets mest klassiska låtar som ”No Fuel Left For The Pilgrims” och ”Riskin’ It All”. Den tidlösa rocken med inslag av blues, cowpunk och country som genomsyrar bandets imponerande musikkatalog är en viktig del av Danmarks musikhistoria som fångar både den yngre och äldre publiken världen över som skapar oförglömliga liveupplevelser.

Dörrar: 18:00
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Live Nation

Om biljettköp till D-A-D:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Ticketmaster.

Biljettsläpp fredag 26 januari klockan 11:00.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.