Skip to main content
Daniel Norgren

Daniel Norgren - UTSÅLT

Studio 1

Price
455 SEK
Duration
Insläpp: 18:00 / På Scen: 20:00
Age limit
18 år
Date

Daniel Norgren och band snickrar på för fullt med ny musik i sin lada och till hösten vankas det Europaturné som avslutas på Filmstudion i Göteborg den 12 oktober.

Daniel Norgren har skapat en egensinnig musikalisk värld, förankrad i blues, gospel, soul och folkmusik, men samtidigt fri från ramar och genrebestämningar.

Musiken speglar hans omgivning och förmåga att fånga intima ögonblick och känslor. På scen kännetecknas han av en fängslande närvaro och unik stil. Genom att följa magkänslan fortsätter Norgren stadigt att bygga upp en hängiven publik världen över. Lyssnarna uppskattar hans ärliga och djupsinniga inställning till låtskrivande och framförande.

Med sitt pågående engagemang för hantverket fortsätter Norgrens karriär att utvecklas, och hans bidrag till musikens och filmens värld visar upp hans kreativa mångsidighet och talang. Senast i den kritikerrosade filmen ”De åtta bergen”, där hans vemodiga sånger tar stor plats.

Just nu jobbar Norgren på nytt material, vilket vi ser fram mot att ta del av i höstmörkret.


Line up

Daniel Norgren - piano och gitarr
Anders Grahn - bas
Andreas Filipsson - gitarr
Anders Rane – keys
Erik Berntsson - trummor
 

Om biljettköp :

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Arrangör:

KB West