Skip to main content
Gatecreeper

Gatecreeper

Studio 2

Price
390 kr
Duration
Insläpp 18:00
Age limit
18 år
Date

Äntligen är Gatecreeper tillbaka. 

Under våren släpper Arizonas death metal-mästare det nya albumet "Dark Superstition”, sen kommer de till Sverige för dubbla konserter. 18 november spelar de i Stockholm, kvällen efter är det Göteborgs tur.

Tidigare släpp som ”Deserted” från 2019 och ”An Unexpected Reality” från 2021 har hyllats stort och hamnat på årsbästalistor hos bland annat Revolver och Loudwire. Nu har bandet laddat om.

”Dark Superstition” är en smältdegel av minnesvärda melodier och koncisa låtstrukturer, som återspeglar bandets växande hantverksskicklighet. Influenserna från 90-talets ikoner som Entombed och Dismember lyser igenom, samtidigt som Gatecreeper tillför sin egen touch till den klassiska HM-2 ljudbilden. Albumet är inte bara en hyllning till deras ökenursprung, utan även ett avstamp för bandets framtida äventyr på betydligt större scener.

Support: 200 Stab Wounds + Enforced

Om biljettköp :

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Arrangör:

FKP Scorpio