Skip to main content
Korvfestivalen

Korvfestivalen

Price
Från 195kr
Duration
27 Sept kl.16:00 - 20:00 | 28 Sept kl.10:00 - 18:00
Date
-
-

KORVFESTIVALEN?

Den självklara mötesplatsen för alla Korvälskare så klart!

Korvfestivalen lockar årligen tusentals glada Korvälskare till att botanisera i ett unikt utbud av Korv, passande Korvtillbehör och dryck.

Helgen den 27-28 september 2024 kan vi stolt presentera att den tredje upplagan av Korvfestivalen i Göteborg går av stapeln! På festivalen deltar ett 50-tal utställare och festivalen lockar årligen tusentals goa glada besökare. Kom och provsmaka Korv i alla dess former och ta del av en upplevelse ni sent kommer att glömma.

Mer om festivalen presenteras här på vår hemsida under våren 2024. Men köp din biljett redan idag! Barn upp till 12 år går in gratis på fredagen innan klockan 15:30 samt innan klockan 10:30 på lördagen.

För ytterligare information besök arrangören: Korvfestivalen.

Varmt välkomna!

Om biljettköp till Korvfestivalen:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Nortic.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.