Skip to main content
Slumberland

SLUMBERLAND

Price
Från 150 KR
Duration
60 min
Age limit
15år
Date

Slumberland - Virtuell Scenkonst av Bombina Bombast

Vi lever i ett samhälle där drygt en tredjedel har kroniska sömnproblem och någon tjänar pengar på varje sekund vi är vakna och scrollar - hur kan vi då få sova?


I Slumberland vill vi hjälpa dig att i alla fall vila en stund. I en virtuell drömvärld ger vi oss av ledda av liveskådespelare i motion capturedräkter på en resa mot sömn. Vi hittar berättelser på vägen, ungdomars tankar om sömn och natt, en massa oroliga röster som inte kan sova. Tillsammans måste vi visa dem att allt kommer att bli bra. Välkommen och godnatt!

Föreställningen är 60 min varav 30 min är virtuell upplevelse.

Café med försäljning öppnar en timme innan respektive föreställning och är öppet mellan föreställningarna. 

Datum & Tider
Onsdag 29 Maj kl.16:00 (slutsålt!) samt kl.19:00
Torsdag 30 Maj kl.16:00 samt kl.19:00
Fredag 31 Maj  kl.17:00

Biljettpris
Vuxen: 175kr
Student: 150kr
Endast 20 biljetter per föreställning

Biljetter
Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.
Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris. Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Koncept
Bombina Bombast & Robin Jonsson 

Arrangör
Slumberland arrangeras av Gothenburg Film Studios i samarbete med Göteborgs Stad, Kulturakademin, Visual Arena Lindholmen & GameLab Lindholmen.

Slumberland-2
Slumberland-3